Walking dinner

Een walking dinner is de moderne variant van het ‘lopend buffet’. Echter; er is een groot voordeel ten opzichte van een buffet; u staat nooit in de rij!

Een walking dinner in Amsterdam is opgebouwd uit meerdere, kleine gerechten die samen een volwaardige maaltijd vormen. De verschillende gangen worden op een handzame manier geserveerd en dit maakt een walking dinner zeer geschikt voor bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst waarbij netwerken belangrijk is.

Ook voor niet puur zakelijke evenementen is dit zeer geschikt. Het creëert een lossere sfeer dan een zittend diner en de gasten zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen.

Het aantal gangen en het soort gerechten wordt in overleg met u bepaald waarbij de producten van het betreffende seizoen leidend zijn.

Ook vanuit maatschappelijk oogpunt bieden wij heel graag een walking dinner aan. Bij een buffet blijft over het algemeen veel eten over dat eenvoudigweg wordt weggegooid. Dit is niet alleen zonde van het geld maar vooral ook heel slecht voor het milieu. Door te kiezen voor een walking dinner wordt deze voedselverspilling tot een minimum teruggebracht.

U en uw gasten staan niet meer in de rij en samen dragen we bij aan het terugbrengen van de voedselverspilling.